ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου καθώς και οι εκπρόσωποι της Βραζιλιάνικης Ένωσης Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Τέχνης της Capoeira (Abada – Capoeira) κα Ελένη Πετροπούλου και ο κος Diego De Conceicao ευχαριστούν όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην ημερίδα μας με θέμα ¨Το παιχνίδι της Capoeira¨.

Ήταν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα το οποίο περιλάμβανε εισήγηση από την κα Dianna Therssia Aranha Ruas εκπρόσωπο του Συμβουλίου Βραζιλιάνικης Ιθαγένειας στην Ελλάδα – CCBG, σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες της πρακτικής άσκησης της Capoeira, ζωντανή παρουσίαση από εκπροσώπους της Βραζιλιάνικης Ένωσης και διαδραστική επίδειξη με συμμετοχή τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων μας φίλων.

Επιπλέον μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Ελλάδα.

Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμο Γαλατσίου και τον κ. Εμμανουήλ (Μάνο) Ελευθερίου Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» για την υποστήριξη της ημερίδας και την παραχώρηση του χώρου παρουσίασης αυτής. Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την ευγενική χορηγία καταστημάτων της πόλη μας ¨Ο Βραζιλιάνος¨ και ¨Buzzer Bitter¨ .

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Σμυρνής

Κοινοποίηστε σε social