Στις 11 Νοεμβρίου του 2018 έγιναν τα εγκαινια της νεας αιθουσας του συλλογου Πελοποννησιων γαλατσιου.

Καταμεστη η αιθουσα αλλα και ο δρομος εξω,απο μελη και φιλους του συλλογου μας.

Τιμησαν τον συλλογο  με την παρουσια τους  ο Δημαρχος της πολης  μας Γεωργιος Μαρκοπουλος, ο Δημαρχος της Ν. Ιωνιας Ηρακλης Γκοτσης, η βουλευτης της Ν. Δ., Αννα Ασημακοπουλου, οι αντιδημαρχοι Ντινα Σπυλιοπουλου, Βασιλης Δερεδινης και Κωστας Μπαστας, ο υποψηφιος Δημαρχος και δημοτικος συμβουλος Κωστας Ζομπος και οι δημοτικοι συμβουλοι Ελενα Ζερβα, Γιαννης Μανιατης και Σπυρος Γρυμπαβιωτης, οι  προεδροι των Πελοποννησιων Αρτεμιδος Γιαννης Λιαμποτης ,Λαυριου Γιωργος Μανιατης,η αντιπροεδρος Γεωργια Βουτσινα,Αγιων Αναργυρων η ταμιας κ. Παπαδοπουλου και μελη του Δ.Σ. Ο προεδρος της τοπικης της Ν.Δ. κ.Δημος Κωστας και εκπρόσωποι αλλων πολιτικων οργανωσεων του Δήμου μας.

Επισης οι προεδροι του συλλογου Κρητων Βασιλης Χαρισακης ,των Θεσσαλων Γιαννης Κουσαίτης ,εκπροσωπος του συλλογου Ηπειρωτων, η προεδρος του συλλογου Αρφαρων κ. Μουταβελη Κυριακη, η αντιπροεδρος κ.Ρεππα Αντωνια και η γραμματεας κ.Εφη Μπουρα. Την Δραση θα εκπροσωπήσει ο γραμματεας Ηλιας Ανδριοπουλος και Ζακης Πετρος .

Μετα τον αγιασμό από τον Πανοσιολογιώτατο αρχιμανδριτη Αθηναγορα, χαιρετησε ο προεδρος του συλλογου μας  Δημητρης Κατσουλας και αφου ευχαριστησε τους παρευρισκόμενους αναφερθηκε στις δραστηριοτητες του συλλογου και ειπε οτι ο πολιτισμος και οι τεχνες ενωνουν τους ανθρωπους .

Χαιρετισμο απηύθυνε και ο δημαρχος της πολης μας.

Κατοπιν παρουσιαστηκε μερος των δραστηριοτητων του συλλογου οπως Ζωγραφικη  – Ται Τσι  -Χορος -Θεατρο -Μουσικη μαζι και με το μουσικο συγκροτημα. ΦΟΟΥΡ ΓΚΑΝΣ.

Προσφερθηκαν κερασματα και αρχισε ο χορος μεχρι αργα το απογευμα.

Οι πολιτιστικοι συλλογοι αποτελουν κομματι του κοινωνικου ιστου και ιδιαιτερα αυτες τις μερες με τα εθνικα θεματα αλλα και την κριση που μαστιζει εδω και μια δεκαετια την πατριδα μας και μας φερνουν πιο κοντα.

Το Δ.Σ. ευχαριστει θερμα ολους οσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

Κοινοποίηστε σε social