ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ
3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου στην κοσμική ταβέρνα «Βαγγέλης & Υιός» την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024. Το τμήμα του χορευτικού με δάσκαλο τον κ. Θανάση Ράπτη άνοιξε το χορό και το γλέντι συνεχίστηκε με παραδoσιακούς χορούς, συνοδεία κλαρίνου από τον δεξιοτέχνη κ. Βαγγέλη Σαγάνη και την παρέα του. Το εορταστικό κλίμα και η καλή διάθεση των φίλων μας κράτησε το γλέντι έως αργά το απόγευμα, προφέροντας σε όλους μας μια υπέροχη και συγκινητική ημέρα ανταμώματος και ξεγνοιασιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης απονεμήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, στους συμπολίτες μας οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά τις δράσεις του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου και συγκεκριμένα στον κ. Θεόδωρο Κοσμά Πρόεδρο του Συλλόγου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, τον κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, τον κ. Νικόλαο Μπίμπα μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου και τον φωτογράφο του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου κ. Κυριάκο Μπούρα.

Επιπλέον είχαμε την χαρά να μας τίμησαν με την παρουσία τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Γαλατσίου, της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων της πόλης μας. Παρευρέθηκαν στην συνεστίασή μας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κος Νίκος Μαγκανάρης, η Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου κα Έφη Πολυχρονοπούλου – Μπούρα, η Δημοτική Σύμβουλος Γαλατσίου κα Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος & Πρασίνου κος Ιωάννης Τακτικός, η Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου κα Γεωργία Τσιούρη, οι τ. Πρόεδροι του συλλόγου ΔΡΑΣΗ Γαλατσίου κος Ίκαρος Πετρόπουλος και κος Ηλίας Ανδριόπουλος καθώς και μέλη της επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου Γαλατσίου.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις, τους ελευθέρους  επαγγελματίες, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου για την ευγενική τους συμμετοχή στην λαχειοφόρο μας.

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να είστε κοντά μας

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γ. Γραμματέας

       Αναστάσιος Σμυρνής                                                    Ασπασία Αγγελοπούλου

 

Κοινοποίηστε σε social