Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου, σεβόμενος απόλυτα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ανακοινώνει ότι από τον Μάιο και για όσο χρειαστεί τα μαθήματα ζωγραφικής θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω ειδικής πλατφόρμας. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες με πρωτοβουλία της υπεύθυνης των τμημάτων και του δασκάλου.

Παράλληλα μειώνουμε το κόστος σε 12 ευρώ/μήνα (για τον τρόπο πληρωμής θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση) σεβόμενοι την οικονομική κατάσταση που έχει προκύψει.

Τα μαθήματα ισχύουν τόσο για τους ήδη υπάρχοντες μαθητές των τμημάτων μας όσο και για νέους μαθητές, καθώς δίνετε η δυνατότητα δημιουργίας νέου τμήματος αρχαρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπο εγγραφής στα μαθήματα μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6974636481 ή και διαδικτυακά με την υπεύθυνη Ρέα Γκολφινοπούλου καθώς και με τον δάσκαλο Alessandro De Martino.

Γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν στο πλαίσιο σύγχρονης τηλεκπαίδευσης και άλλες δραστηριότητες μας. Στόχος μας να βοηθήσουμε τα μέλη μας να παραμείνουν ενεργά και ταυτόχρονα ασφαλή μένοντας σπίτι

Κοινοποίηστε σε social