Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα , Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά !
Προσδοκούμε γρήγορα να περάσει η πανδημία, που όλους μας έχει καταβάλει και να ανακτήσουμε τις παλαιότερες συνήθειες και τον τρόπο της ζωής μας . Προσβλέπουμε και ευχόμαστε, όλα τα μέλη των Συλλόγων μας, οι Φίλοι μας και όλοι οι συνάνθρωποί μας, να είμαστε υγιείς και να ξεπεράσουμε όλα τα κοινά αλλά και τα ατομικά και οικογενειακά προβλήματα που έχουν ανακύψει εξαιτίας των πρωτόγνωρων για την γενιά μας συνθηκών .
Σύντομα να επανέλθουμε ακμαίοι και δραστήριοι, όπως παλιά, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και από κοντά τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το ιστορικό αυτό γεγονός, οδήγησε, τότε, στην Ανάσταση των Ελλήνων και η ανάμνηση και ο εξ αυτού παραδειγματισμός, σύντομα θα μας οδηγήσει στην Ανόρθωση της Ελληνικής Κοινωνίας, που καταταλαιπωρημένη από την μακροχρόνια, οικονομική , κοινωνική και στην συνέχεια , υγειονομική κρίση , αναζητά την διέξοδο προς την απολεσθείσα Ελευθερία .
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Συμπατριώτες , Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!.
Κοινοποίηστε σε social