ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2024 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 

«Όμορφες Νύχτες στην Πόλη».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με χαρά σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Άλσος Βείκου με δωρεάν είσοδο, για να παρακολουθήσετε τραγούδια και χορούς από τα μέλη του συλλόγου μας, που εντάσσονται στο διήμερο εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Πολιτιστικό Φεστιβάλ 2024 του Δήμου Γαλατσίου «Όμορφες Νύχτες στην Πόλη».

Ο Σύλλογός μας θα παρουσιάσει τραγούδια της Πελοποννήσου με ζωντανή μουσική με την συμμετοχή των μελών του τμήματος Χορωδίας, υπό την διεύθυνση του καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών οργάνων κ. Γιάννη Μεγαλούδη και παραδοσιακούς χορούς από τα μέλη του τμήματος Παραδοσιακών χορών, υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου παραδοσιακών χορών κ. Θανάση Ράπτη.

Ο Σύλλογός μας σταθερά και επι σειράς ετών ανταποκρίνεται επάξια στο πολιτιστικό κάλεσμα του Δήμου Γαλατσίου για την συμμετοχή στις πολιτιστικές δράσεις και τα Φεστιβάλ που διοργανώνει. Αρωγός πάντα στις προσπάθειες του Δήμου μας, που σκοπό έχουν την διάσωση και διάδοση της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομίας του τόπου καθώς την προβολή της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Η παρουσία σας Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα ενθαρρύνει την συμμετοχή στις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Γαλατσίου και του Συλλόγου μας.

Γαλάτσι 9 Σεπτεμβρίου 2024

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                                               Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Αργυρόπουλος                             Ασπασία Αγγελοπούλου

 

Κοινοποίηστε σε social