ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας η οποία ευλογήθηκε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Σουπουρτζή. Στη συνέχεια η χορωδία του συλλόγου μας έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα υπο την καθοδήγηση του δασκάλου κ. Γιάννη Μεγαλούδη και τους θαυμαστούς χορωδούς μας. Ακολούθησε ο χαιρετισμός και οι ευχές στους παρευρισκόμενους από τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Σμυρνή και ανακοινώθηκε το δώρο εκ μέρους του κ. Εμμανουήλ Ελευθερίου, Πρόεδρο Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», για όποιον έβρισκε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί. Επιπλέον προσφέρθηκε δωρεάν το έδεσμα της γουρνοπούλας και γλυκίσματα σε όλους.

Η εκδήλωση οργανώθηκε με πολύ φροντίδα από τα μέλη του Δ.Σ. και η προσέλευση του κόσμου, δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που χαροποίησε και τίμησε το Δ.Σ, γεμίζοντας κυριολεκτικά όλη την αίθουσα του Συλλόγου μας, με την παρουσία διακοσίων και πλέον συμπολιτών, μελών, συγγενών και φίλων μας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως τον Δήμαρχο της Πόλης μας κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους, πολιτικούς, εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και κομματικών οργανώσεων του Δήμου μας.

Παραβρέθηκαν ο κ. Κώστας θεοδωρακόπουλος (Βραζιλιάνος) ως επίτιμο ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, ο κ. Γιάννης Μανιάτης Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και τέως Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο κ. Κώστας Μπάστας Αντιδήμαρχος Παιδείας, η κα Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Διασύνδεσης  πολιτών με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», ο κ. Βασίλειος Δερεδίνης Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Γιάννης Ρωμανός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η κα Πετρούλα Παπαγεωργίου Δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π., ο κ. Σπύρος Αργυρός Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ο κ. Ιωάννης Κορρές Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, ο κ. Κωνσταντίνος Δήμος Πρόεδρος Μονομετοχικής Α.Ε., ο κ. Πέτρος Μαγγανάρης Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Νικόλαος Μορφίδης τ. Πρόεδρος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αλέξανδρος Παπαχρήστος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γαλατσίου, ο κ. Νάσος Ζάχος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γαλατσίου, ο κ. Αναστάσιος Πασπάλας Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου, ο κ. Δημήτριος Κατσούλας Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων και τέως Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ο κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου, ο κ. Γιάννης Κουσαϊτης Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλών Γαλατσίου μετά της Αντιπροέδρου κας Βασιλικής Κατσικαδάκου, η κα Αλεξάνδρα Παπαθωμά Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρουμελιωτών Γαλατσίου, ο κ. Θωμάς Κόντος Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου μετά του Γενικού Γραμματέα κ. Σταύρο Τσοπάνογλου, ο κ. Ηλίας Χρηστάκος μέλος του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνοποσπονδίας Ελλάδος, ο κ. Σπύρος Κοτρωνάκης Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου, η κα Εύη Μανωλά Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου ¨Αγία Ειρήνη¨, ο κ. Πέτρος Ζάκης Πρόεδρος ¨ΔΡΑΣΗ¨, η κα Μιλένα Αποστολάκη Δικηγόρος και τ. Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, η κα Αικατερίνη Μπατζελή τ. Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος τ. Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), η κα Μαριάνθη Μήκα Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα, η κα Νικολάου Δήμητρα εκπρόσωπος της υφυπουργού κας Ζωής Ράπτη,  ο κ. Γεώργιος Τζίμας εκδότης της τοπικής εφημερίδας του Γαλατσίου ¨ΓΡΑΜΜΗ¨.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά των γλυκισμάτων τα καταστήματα της πόλη μας ¨Ο Βραζιλιάνος¨ και ¨Buzzer Bitter¨ .

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου

                      Ο Πρόεδρος                                                               Η Γενική Γραμματέας

                    Αναστάσιος Σμυρνής                                                    Ασπασία Αγγελοπούλου

                                 

Κοινοποίηστε σε social